Bank Pertanian Bantu Penanam Kenaf - Utusan Malaysia, (2008)
Bank Pertanian Malaysia membayangkan tiada masalah pembiayaan bagi penamaan yang memilih menggantikan tembaku dengan ladang, kenaf di Wilayah Ekonomi Pantai Timur.