Sistem Pendidikan Tinggi Perlu Dinamik - Idris - Utusan Malaysia, (2008)
Sistem pendidikan tinggi perlu dinamik bagi memastikan modal insan di negara ini tidak ketinggalan dalam persaingan global, kata Timbalan Menteri Pendidikan Tinggi, Datuk Idris Harus.