Perlantikan baru tingkatkan imej UPM, UM - Utusan Melayu , Azmi Abdul Malik (2006)
Teka-teki siapa dilantik menjadi naib canselor baru Universit Putra Malaysia (UPM) dan timbalan Naib canselor penyelidikan dan inovasi, Universiti Malaya (UM)terjawab apabila Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) mengumumkan perlantikan magi kedua-dua jawatan berkenaan baru-baru ini.