UPM Terima Anugerah Kecemerlangan Pengurusan Kewangan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
NILAI, 27 Sept - Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan antara sepuluh badan berkanun yang meraih Anugerah Kecemerlangan Pengurusan Kewangan berdasarkan Indeks Akauntabiliti bagi tahun 2010.