Majlis Hari Raya Aidilfitri UPM 2011 Beri Sumbangan Kepada 96 Staf - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 15 Sept – Seramai 96 orang staf menerima sumbangan Hari Raya Aidilfitri pada Majlis Hari Raya Aidilfitri UPM 2011 yang telah berlangsung di Dewan Banquet UPM baru-baru ini.