UPM Cipta Sistem Bioreaktor Tingkat Benih Orkid - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 23 Ogos – Sekumpulan penyelidik Univerisiti Putra Mapaysia (UPM) berjaya menghasilkan teknologi untuk meningkatkan pembungaan dan anak benih orkid melalui sistem bioreaktor.