UPM menang 4 emas PECIPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR – Tiga penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih empat pingat emas pada Persidangan dan Ekspo Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa (PECIPTA 2011) di Kuala Lumpur Convention Centre baru-baru ini.