WUPID 2011 di UPM himpun 60 pendebat terbaik dunia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
PUTRAJAYA, 14 Sept – Selepas menyaksikan kejayaan pada tahun-tahun sebelumnya, Universiti Putra Malaysia (UPM) sekali lagi diberi kepercayaan menjadi tuan rumah pertandingan debat keamanan World Universities Peace Invitational Debate(WUPID 2011) yang akan bermula dari 17 hingga 21 Disember ini .