Program Youth Defined: Shape Our Future bermula di UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 12 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi destinasi pertama program Youth Defined: Shape Our Future sebelum diteruskan ke seluruh institut pengajian tinggi (IPT) di seluruh negara.