Jadikan keusahawanan dan pertanian peluang pekerjaan baharu – Noh Omar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 9 Sept - Graduan institut pengajian tinggi (IPT) disaran mengenepikan sikap suka bekerja ‘makan gaji’ sebaliknya menjadikan bidang keusahawan terutama sektor industri kecil dan sederhana (IKS) sebagai peluang pekerjaan baharu.