23 inisiatif jana kekayaan negara - Utusan Malaysia, Norliza Abd.Rahman (2011)
PUTRAJAYA 19 April - Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan 23 inisiatif bagi mewujudkan kekayaan baru dan membangunkan ekosistem negara yang mampu menarik pelaburan "berbilion" ringgit.