Persaingan ke IPTA kian sengit - Rosniza Mohd Taha, Berita Harian (2011)
MASIH menunggu tempat di institusi pengajian tinggi awam (IPTA)? Usah menunggu sesuatu yang tidak pasti..." demikian antara ayat iklan berkumandang di radio bagi menarik kemasukan lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) ke sebuah kolej swasta.