Produk STEdex'10 di patenkan - Basir Zahrom, Berita Harian (2011)
SEBAHAGIAN produk yang diketengahkan pada pameran "Sustainable Tropical Environmental Design Exhibition" 2010 (STEdex'10) sudah memperoleh product ID dan dalam proses mendapatkan paten seterusnya dikomersialkan.