Program angkasawan beri impak industri sains - Berita Harian, Amirullah Andi nur (2007)
Program angkasawan negara di Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) yang dijadualkan pertengahan oktober depan, bakal memberi impak besar kepada bidang sains, teknologi dan industri di Malaysia.