Pelajar kolej 16 UPM tabur bakti kepada masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
LUMUT, 24 Ogos – Kolej 16, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Operasi Khidmat Masyarakat (OPKIM 2011) di Kampung Padang Tembak/Teluk Muruh, Lumut, Perak, baru-baru ini.