Tenaga solar UPM untuk membudaya penggunaan tenaga berhemah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 26 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan sumber tenaga solar yang menggunakan teknologi Concerntration Photovoltic (CPV) dalam usaha membudayakan amalan penggunaan tenaga berhemah di kampus.