Tuanku Canselor Anugerah 11 Pegawai Kadet Terbaik PALAPES - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 30 Julai - Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan mengurniakan anugerah terbaik kepada 11 pegawai kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) UPM pada Majlis Santapan Malam Rejimental 2011.