Gandingan Ulama, Umara perkukuh masjid - Berita Haraian, Mohd Hassan Sukiman (2007)
Persatuan Mahasiswa Islam Universiti Putra Malaysia(PMIUPM) ingin merakamkan tahniah kepada Berita Harian di atas liputan dibuat secara khusus sepanjang Muzakarah Imam Peringkat Kebangsaan 2007 di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Liputan itu dapat membantu memberi maklumat terkini berkaitan pelbagai isi dubincangkan pada Muzakarah berkenaan.