Yayasan FELDA, Majlis penyerahan sumbangan - Berita Harian (2007)
Pengerusi Yayasan FELDA, Tan Sri Dr. Mohd Yusof Noor menyerahkan sumbangan geran penyelidikan dan mesin dialisis kepada wakil enam buah institusi pengajian tinggi dan lima buah hospital di Kuala Lumpur Semalam.