Bryan, Fong Yin atlet terbaik MASUM - Berita Harian, Mohd Azrone Sarabatin (2011)
ATLET terjun lelaki negara, Bryan Nickson Lomas, 23, dan atlet wushu wanita, Chai Fong Yin, 25, dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) dalam satu majlis gilang gemilang Anugerah Sukan MASUM 2010 di Kota Kinabalu, Sabah pada 9 April lalu.