KEPERTAMA juara Sukan Tiga Penjuru persatuan/kesatuan UPM 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 30 Julai – Kesatuan Kakitangan Am Universiti Putra Malaysia (KEPERTAMA) muncul juara bagi Kejohanan Sukan Tiga Penjuru Persatuan/Kesatuan UPM 2011 yang telah diadakan baru-baru ini.