Inovasi UPM raih 7 emas dalam PECIPTA 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
KUALA LUMPUR – Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih tujuh emas, lapan perak dan lapan gangsa daripada 24 penyertaan dalam pameran ‘Persidangan dan Ekspo Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa’ (PECIPTA) 2015 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) baru-baru ini.