Sepak takraw : wajarkah hantar skuad 'separuh masak' - Utusan Malaysia, Abdul Hafiz Ahmad (2011)
KUALA LUMPUR - kalah kepada kelab Tentera Laut Diraja Thailand atau UUM All-Stars yang memiliki dua pemain negara Gajah Putih itu mungkin boleh diterima tetapi apabila kelab Indonesia, Myanmar dan Terengganu yang menundukkan skuad eli, menandakan banyak yang masih tidak kena dengan sepak takraw kita kali ini yang belum kebah daripada kegagalan Sukan Asia 2010