Bertemu Jodoh Di Internet - Berita Mingguan (2008)
'Jodoh ada di mana-mana', melalui internet juga individu boleh mendapat pasangan. Bukan sekadar teman di kala sunyi malah teman sehidup dan semati. sehingga kini MRC, Yahoo Messenger, Friendster dan My Space adalah antara ribuan ruang siber untuk berkomunikasi, berkenalan serta bertukar pendapat. Namun ada juga yan memilih ruangan ini untuk mencari jodoh.