UPM berjaya lahir 12,000 graduan PJJ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 20 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM), berjaya melahirkan seramai 12,000 graduan melalui program pendidikan jarak jauhnya (PJJ) sejak ia diperkenalkan pada tahun 1995.