Pupuk pelajar berdaya functional melalui kursus kokurikulum berkredit - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 1 Julai – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Ir. Dr. Radin Umar Radin Sohadi menekankan bahawa pelajar UPM yang bergraduan perlu lebih functional melalui kursus kokurikulum berkredit yang ditawarkan oleh pihak universiti.