International Seminar On Risk Management & ISO 31000 tingkat kesedaran pengurusan risiko - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 21 Jun – Jabatan Kesihatan Komuniti, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama UPM Education & Training Sdn. Bhd. menganjurkan International Seminar On OSH Risk Management and ISO 31000 untuk meningkatkan kesedaran pengurusan risiko dalam organisasi.