Lima penerima Anugerah Fellowship kongsi rahsia kejayaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 29 Jun – Empat pensyarah dan seorang kakitangan sokongan Universiti Putra Malaysia (UPM) yang dinobatkan sebagai penerima Anugerah Fellowship Naib Canselor UPM sempena majlis Gemilang Putra 2011 mempunyai rahsia tersendiri dalam menjalankan tanggungjawab mereka sehingga layak menerima anugerah tersebut.