Atlet hoki UPM manfaat perlawanan menentang Imperial College London - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 4 Julai – Perlawanan persahabatan antara pasukan hoki Universiti Putra Malaysia (UPM) menentang Imperial College London akan menjadi medan persediaan buat skuad hoki UPM kategori wanita untuk beraksi di dalam Kejohanan Sukan Malaysia-Indonesia (SUKMALINDO) pada 24 hingga 27 Julai nanti.