UPM dipilih lokasi IPTA lawatan LID 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 20 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih sebagai wakil institut pengajian tinggi awam (IPTA) yang menjadi lokasi ‘Smart Partnership – Dialogue in the Field’ sempena Dialog Antarabangsa Langkawi (LID) 2011.