JPT - UPM Lancar Buku Kajian Kes Kejuruteraan Awam dan Buku Hala Tuju Pengajian Kaunseling dan Senibina - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 30 Jun – Jabatan Pengajian Tinggi (JPT) dan Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini melancarkan tiga buku iaitu Kajian Kes : Satu Kaedah Pengajaran-Pembelajaran Baru dalam Kejuruteraan Awam, Hala Tuju Bidang Kaunseling di Malaysia dan Hala Tuju Pendidikan Senibina di Malaysia untuk menambah nilai kualiti sistem pengajaran di semua institusi pengajian tinggi dalam negara ke tahap global.