FSKTM ,SSP Cyberjaya anjur seminar tingkat kemahiran ICT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
CYBERJAYA, 29 Jun – Jabatan Sains Komputer, Fakulti Sains Komputer dan Teknolgi Maklumat (FSKTM) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Program Seminar ICT di Sekolah Seri Puteri (SSP) iaitu sekolah kluster UPM (sekolah angkat) untuk meningkatkan kemahiran pelajar dalam bidang teknologi maklumat.