UPM tingkat kesedaran awam terhadap konservasi burung enggang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SABAK BERNAM, 2 Julai – Sekumpulan pensyarah dan pelajar dari Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meningkatkan kesedaran awam terhadap konservasi burung enggang buat kali ketiga di Kampung Parit 13, Sungai Panjang.