Bulan Putra Satria 2011 iktiraf staf akademik cemerlang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 11 Julai - Bulan Putra Satria 2011, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang berlangsung selama dua bulan menutup tirai dengan memberi pengiktirafan kepada staf akademiknya yang cemerlang. Antara yang menerima anugerah ialah Profesor di Fakulti Perubatan Veterinar, Prof. Dato’ Dr. Mohamed Shariff Mohamed Din dan pensyarah jurusan undang-undang dari Fakulti Ekonomi, Prof. Madya Dr. Rozanah Ab. Rahman. Kedua-dua mereka menerima Pingat Emas Anugerah Pengajaran Putra 2010 (APP10) bagi kategori Anugerah Pengajar Cemerlang.