SERDANG - Hari Orientasi U3A - Berita Harian, (2008)
Hari Orientasi University of the Third Age (U3A) Malaysia akan diadakan di Dewan Kuliah Utama Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysoa pada 5 April ini.