Separuh daripada 263 graduan MCMF berjaya dapat kerja - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 11 Julai – Sekurang-kurangnya separuh daripada 263 graduan yang menjalani sesi latihan MyCareer MyFuture anjuran Pusat Penempatan Kerjaya, Universiti Putra Malaysia (CPC-UPM) bersama Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) dan My-Partners Sdn. Bhd (My-Partners) berjaya mendapat pekerjaan selepas menamatkan sesi latihan.