Saintis muda - Berita harian, Mohd Faisal Md Noor (2011)
BERCITA-cita menjadi saintis sejak di bangku sekolah menjadikan pelajar Doktor Falsafah Kejuruteraan Genetik dan Biologi Molekul, Universiti Putra Malaysia (UPM), Yap Wei Boon, 27, amat fokus terhadap bidang pengajian yang amat diminatinya itu.