Pendidikan di Sarawak jadi keutamaan : bukti masyarakat Bumi Kenyalang bergerak seiring arus perdana pengajian tinggi negara - Berita Harian, Khaled Nordin (2011)
KARNIVAL Pengajian Tinggi Negara Hom Masuk U edisi ke tujuh sudah berakhir awal bulan lalu.