Universiti perlu tingkat R&D: PM - Berita Harian, Andul Razak Raaff (2008)
Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi mahu semua universiti terus meningkatkan kecemerlangan dalam penyelidikan dan pembangunan (R&D) serta menghasilkan lebih ramai kumpulan cendekiawan yang dapat membantu kerajaan meneruskan Misi Nasional.