Pemandu lori perlu lebih bertimbang rasa - Utusan Malaysia, Noor Mohammad Shakil Hameed (2011)
SELURUH rakyat Malaysia berasa sedih, pilu, geram dan marah apabila membaca laporan berita terbaru yang mengorbankan lapan nyawa dalam tiga kejadian kemalangan berasingan