UPM minta pelajar bantu capai status Universiti APEX - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
Pelajar pascasiswazah Universiti Putra Malaysia (UPM) diminta memainkan peranan aktif bagi membantu universiti penyelidikan itu mencapai sasaran bertaraf dunia atau Universiti APEX.