Syarikat Jerman minat pasarkan produk dibangun UPM - Berita Harian (2011)
SEBUAH syarikat Jerman berminat mewakili Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk memasarkan produk yang dibangunkan universiti itu di Eropah, kata seorang pensyarahnya, M Iqbal Saripan yang menyertai Pameran Perindustrian Hanover selama lima hari yang berakhir Jumaat lalu.