UPM bantu tingkat tahap kompetensi guru bimbingan dan kaunseling - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 26 Julai – Seminar Pembangunan Profesionalisme Guru dan Kaunseling anjuran UPM dan Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) telah meningkatkan tahap kompetensi guru bimbingan dan kaunseling dari aspek bimbingan akademik dan kerjaya selain berkongsi pengetahuan memupuk kemahiran insaniah pelajar sekolah.