Utamakan Keselamatan - Berita Harian , (2008)
Majlis Perwakilan Mahasiswa (MPP) institusi pengajian tinggi awam seluruh negara mengharapkan mahasiswa agar menjaga keselamatan sempena sambutan perayaan yang bakal berlansung tidak lama lagi.