PUCHONG - Kempas 2008 - Berita Harian, (2008)
Kem Pendidikan Alam Semula Jadi 2008 (Kempas 2008) peringkat kebangsaan untuk sekolah menengah akan diadakan di Tapak Perkhemahan Hutan Simpan Ayer Hitam, Puchong, mulai 24 hingga 27 Mei depan.