Penyelidik UPM Pecah Monopoli - Berita Harian, (2008)
Penyelidik muda Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Xulhamri Abdullah memecah monopoli cendikiawan Asia Barat bagi penerimaan hadiaj Penyelidikan Universiti Persekutuan Universiti Dunia Islam apabila dipilih memenanginya tahun lalu.