UPM pamer 570 reka cipta, penyelidikan dan inovasi pada PRPI - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG – Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mempamerkan sebanyak 570 pameran kepada orang ramai dalam bidang pertanian, makanan, perhutanan dan alam sekitar, kesihatan, sains, teknologi dan kejuruteraan dan sains sosial pada Pameran Reka Cipta, Penyelidikan dan Inovasi (PRPI 2011) pada 19 hingga 21 Julai 2011.