Dato’ NC UPM Dianugerahkan Tauliah Kolonel (Kehormat) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 27 Julai – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Ir. Dr. Radin Umar Radin Sohadi telah dianugerahkan tauliah Kolonel (Kehormat) di dalam Angkatan Sukarela Persekutuan selaku Komandan Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Putra Malaysia dalam satu upacara pemakaian pangkat di UPM.