Graduan Perlu Dilatih Kaedah Memasarkan Diri - Berita Harian, (2008)
Pelaksanaan pelbagai tindakan strategik untuk meningkatkan kebolehpasaran graduan di pasaran pekerjaaan perlu diberi perhatian dan keutamaan universiti ketika ini.