Kemiskinan Di Bandar Lebih Terasa - Berita Harian, Samir Muhazzab Amin (2008)
Negara kita sudah memacu arah yang betuk dalam usaha mencapai wawasan cemerlang dengan pembangunan serta moden dari aspek modal insan dan fizikal. Bandar besar sentiasa bersaing untuk menjadi kawasanserba moden hasil kerancakan ekonomi dan pemerintahan kerajaan yang dinamik.